Om oss

Vilka är vi?

l

Webb & Hosting är en förmedlare som erbjuder en rad hosting relaterade tjänster till förmånliga priser som E-post, Webbhotell, Domän Registrering, VPS, Dedikerade Servrar, SiteBuilder och mer.

 

”Serviceminded” är ett ledord för oss i det dagliga arbetet.

 

Varumärket Webb & Hosting är nytt men teamet bakom har både lång erfarenhet och stor kunskap av webbhotell- och domänbranschen. Målet med Webb & Hosting är att hjälpa privatpersoner och företag att enkelt komma igång, bygga upp och hosta sin verksamhet online.

 

Vår verksamhet ligger i Stockholm, Sverige men har kunder från hela världen!

Varför välja oss?

Det finns flera tusentals webbhotell där ute på marknaden. Till skillnad från vissa av dom största jättarna där ute är vi på Webb & Hosting endast 10 anställa. Detta ger oss en enorm fördel då vi är mer ett familjeföretag där alla bryr sig om varandra och hjälper till. Oavsett om det gäller support, teknik eller försäljning så hjälps vi alla åt och ser till att kunden får den bästa känslan av oss. Här är några punkter om vad som gör oss på Webb & Hosting så unika på marknaden.

f

Kontrollpanel

Vi använder oss utav cPanel för alla kunder, detta gör att vi har en kontrollpanel som är standard i hosting industrin och något alla kan. Vi har inte utvecklat något eget som är svårt att förstå och fullt med buggar och problem.

l

Server

Alla våra servrar är “State of the Art” med den absolut senaste tekniken. Våra servertjänster är så kraftfulla att man utan problem t ex kan hantera miljontals besökare på en hemsida, behandla enorma mängder data eller sända video över nätet.

f

Kunder

Sen vi startade 2017 har vi varje år haft en stadig tillväxt, detta gör att vi hela tiden strävar att bli bättre och hela tiden se till att kunderna är nöjda. Vår största tillväxt är word to mouth och vi ser till att alla våra kunder är nöjda med tjänsten och servicen hos oss på True Hosting.

f

Support

En av våra viktigaste kanaler är supporten, det är där vi skiljer oss från många av våra konkurrenter inom webbhotellsbranschen. Vi ser alltid till att hålla svarstiderna till några minuter, till och med vår ledning sitter och hjälper till och besvarar våra supportärenden på kvällar och helger!

g

Vår support

Vi älskar våra kunder!

Webb & Hosting har kunder över hela världen och vänder sig till allt ifrån privatpersoner, små och medelstora företag till stora koncerner och organisationer.

 

Oavsett om du är ute efter att registrera din första domän eller har tyngre ärenden för ett företag eller stor organisation så kan vi hjälpa dig. Vi har skickliga supporttekniker som finns till hands 24/7 och guidar dig till att hitta rätt produkt efter behov.

Behöver du hjälp? Kontakta vår support på 072 278 46 13